Publikasjoner

Norges Cykleforbund har oppnådd svært gode resultater og en positiv utvikling de siste ti årene. Et viktig virkemiddel for å lykkes med dette har vært NCFs Sykkelpolitiske Dokument for 2010-2016 og 2016-2020. Veksten og prestasjonene i sykkelsporten bidratt til en betydelig større oppmerksomhet og forventing om å fortsette den gode utviklingen, og nå målene vi har satt oss. Både Olympiatoppen, klubbene, regionene, teamene, rittarrangørene og øvrige samarbeidspartnere forventer at vi, som en langsiktig idrettsaktør, har strategier og handlingsplaner som ivaretar våre langsiktige målsetninger.
Forbundsstyret har det øverste ansvaret for syklesporten, nasjonalt og internasjonalt, gjennom forbundets komiteer/utvalg samt samarbeid med andre forbund skal det koordineres et arbeid mot felles mål. Denne organisasjonshåndboken er utarbeidet for å hjelpe og støtte rekrutteringsprosessen av tillitsvalgte, og ved arbeidsoppgavene som skal utføres i styrer og komiteer/utvalg. Den skal være et nyttig og viktig verktøy for å styre hele organisasjonen.
Sikkerhetsmanual for landevei.
VM-året 2017 er over, og vi sitter igjen med mange inntrykk. Veldig mange av oss var tilstede i Bergen og fikk oppleve den herlige stemningen som var under Sykkel-VM. Vi husker alle flaggene, alle ropene, folk som var glade og opprømte, de flinke og blide frivillige, det gode været, de artige kulturinnslagene, alle de vanlige folkene som deg og meg som fikk sykle i VM-løypa, spektakulære Fløyen, soldatene på takene, de overdådige seiersseremoniene, nesten-gullet til Kristoff på VMs siste dag – og det tvers igjennom velregisserte arrangementet, som både utøvere, tilreisende og vi nordmenn skrøt hemningsløst av under de ni dagene Norge arrangerte det tredje største idrettsarrangementet i verden.
Vi ønsker hele flokken vår en riktig God Jul. Her kan du lese mer om aktivitetsmidler for 2019, endrede lisensavgifter, NC og NM 2019, tilskuddsportalen, kampanje mot seksuell trakassering, Idrettsgallaen, landslagsplaner, barneidrettsregler og at vi søker om sesongarbeider på våre arrangementer.
I Nyhetsbrevet for oktober 2018 kan vi lese om omorganiseringen av forbundskontoret, informasjon om skivebremser og innkalling til Fellesmøtet 2018.  
Norges Cykleforbund vil sende ut nyhetsbrev til sine klubber, regioner og tillitsvalgte så ofte som vi ser behov for å dele informasjon, eller presisere regler og retningslinjer. Nyhetsbrevet blir sendt ut 3-4 ganger i året, eller når det er nødvendig. I desember-utgaven av NCFs Nyhetsbrev for 2017 ønsker vi dere God Jul, informerer om ekstraordinært forbundsting, årshjul, info om vaktkurs, aktivitetsmidler og lisenser, samt NC og NM for sesongen 2018.  
Framsnakking er et ord som er i vinden om dagen, og betyr det motsatte av baksnakking. Er det noe vi skal framsnakke, er det de fire strålende juniorene som vant mesterskapsmedaljer i 2016. Silje Gloslie Fiskebekk tok bronsemedalje i VM BMX, Susanne Andersen ble nr. 3 over mål i VM Landevei, Tobias Johannessen fikk bronse i VM MTB og Iver Knotten tok den siste pallplassen i EM Landevei. Vi glemmer selvfølgelig ikke laginnsatsen i VM for U23, der Kristoffer Halvorsen ble verdensmester.
Sesongen 2015 har vært litt sånn nesten når vi snakker mesterskapsmedaljer. Det er jo ofte det en idrett måles på. Vi fikk en verdensmester i terreng maraton ved Gunn-Rita Dahle Flesjå. Hun slutter aldri å imponere oss. Vi skal heller ikke glemme VM-sølvet i sprint til Ingrid Sofie Bøe Jacobsen eller EM-sølvet til Tobias Foss på tempo i juniorklassen – gratulerer til dere alle!
Statens vegvesens håndbokserie får nye nummer fra 1. juni 2014. Håndbøkene i Statens vegvesen er fra juni 2014 inndelt i 10 hovedtema der hvert tema får sin unike 100-nummerserie. Under hvert hovedtema er håndbøkene, som før, gruppert etter normaler, retningslinjer og veiledninger. Håndbøkene får oppdaterte kryssreferanser til de andre håndbøkene i samsvar med det nye nummereringssystemet.