Tre kurs for stasjonære vakter våren 2019

Region Øst inviterer til tre kurs i praksisdelen for stasjonære vakter våren 2019. Vi oppfordrer alle klubber til å bruke tilbudet.

Kursene arrangeres mandag 25. mars, mandag 8. april og mandag 29. april, og går over en kveld.

De holdes i Osloidrettens hus, Ekebergveien 101 i Oslo (ved siden av Ekeberghallen). Kursene er gratis for alle som er medlemmer i klubber i regionen. Kursstart er 17.00, og kurset skal være slutt før 22.00.

Stasjonære vakter er en del av det nye forskriftene for sykkelritt på landeveien. Kurset gir vaktene kompetanse til å dirigere trafikken til en viss grad. De fleste ritt på landeveien er avhengig av slike vakter. Region Øst arrangerte tre kurs våren 2018 – i tillegg til at mange klubber i regionen holdt egne kurs. Det er likevel stort behov for å utdanne flere.

Vi oppfordrer alle klubber som planlegger å arrangere ritt på landeveien i 2019 om å bruke denne sjansen til å utdanne stasjonære vakter. Jo flere stasjonære vakter som er på plass, jo enklere blir det å arrangere rittene på en enkel, sikker og sportslig god måte neste sesong.

De stasjonære løypevaktene skal først gå gjennom et elæringskurs på ca 4 timer. Dette må gjennomføres og godkjennes før praksisdelen kan tas. Du får ikke meldt deg på praksisdelen før du har vært gjennom læringsdelen

Påmelding både til elæringsdelen og praksisdelen skjer via lenker på denne siden. Påmeldingen skjer på Min idrett. Det er ikke mulig å melde seg på praksisdelen før elæringsdelen er gjennomført.

Vi presiserer at det er lenker til kurs for stasjonære vakter som skal brukes. Kurset for løypevakter gir enklere kompetanse for vakter uten rettigheter til å dirigere trafikken.

Kai Fegri er kursleder begge dager. Mer informasjon om kursene finner du her. 

Har du spørsmål rundt kursene kan du også sende en epost hit.

  • Region Øst

Nyheter Region Øst

Region Øst tar ut omkring 10 ryttere, basert på NM og alle NC-rittene, Vårgårda, og Nordisk mesterskap/Borlänge Tour....
Situasjonen for sykling som idrett er mildt sagt dårlig i Oslo. Nå skal kommunen i gang med arbeidet med å rullere...
NM Fellesstart for U23 måtte desverre avlyses 23. juni, men nå ønsker Fredrikstad SK og Skiptvet IL Sykkel å kunne...
Borlänge Tour er et tre-dagers etapperitt i Sverige med tempo fredag, rundbane lørdag og søndag. I år gikk touren 7....
om tidligere år ønsker Region Øst å bidra til utvikling av terrengsyklister i regionen gjennom å ha et regionlag. Laget...
I løpet av fem dager blir det mulig å oppleve seks norske mesterskap  i fem dispiliner - og turrittklassikeren...
Kursene arrangeres mandag 25. mars, mandag 8. april og mandag 29. april, og går over en kveld. De holdes i...
Det viser seminaret om banesykling som ble avholdt før årstinget i Region Øst lørdag 2. februar. Blant dem som bidro...
Regionen har et stramt inntektsbudsjett, men har siden etableringen i 2013 likevel opparbeidet en egenkapital på over...
Saksliste årsting i Region Øst i Norges Cykleforbund lørdag 2. februar 2019 klokken 13.30 på Holmen Fjordhotell a...