Styrkeprøven Eidsvoll-Oslo med tandemgruppen til IF Frøy

Turen ga mersmak - gruppen er klare for 2018!

Foran fra venstre; Marie Hesbråten Finstad med pilot Eirik Nordbye, Sissel Sørensen Bye med pilot Katrine Hoff Quirk, Hanne Mellemstuen med pilot Jan Ove Sørheim, Astrid Winge med pilot Amund Røsås, pilot Jarle Pollestad med Rainer Henriksen, samt pilot Lise Martinsen med Inger Henningsson.

 

Gruppen på 6 sykler startet den 63 kilometer lange sykkelturen fra Eidsvoll til Oslo kl 14.50 i nydelig sommervær. Forventningene til turen fra var høye, ikke alle hadde syklet så langt tidligere. De første tre milene frem til en matpause gikk fint. Noen få kilometer senere punkterte bakhjulet på den ene sykkelen, men med rask og effektiv slangebytte fra Frøy-pilotene Katrine Hoff Quirk og Eirik Nordbye var turfølge raskt på veien igjen.

Opp Frogner-bakkene var det flere som begynte å bli litt slitne, men opp kom vi og suste i full fart videre mot Skedsmokorset. I rundkjøringen mellom Trondheimsveien og Gjerdrumsveien gikk det ikke helt som planlagt da den ene sykkelen måtte svinge unna og opp på fortauet da en bil hadde sneket seg inn i rundkjøringen. Bakhjulet tålte ikke helt denne unnamanøveren som resulterte i flere brukne eiker og et skjevt bakhjul. Dermed var det kun 5 sykler som kunne fortsette turen videre mot Oslo.

Deretter gjensto kun sjarmøretappen på Østre Aker vei inn mot målgang på Valhall! Der ventet premie, mat og drikke, og en fin oppsummering av dagens sykkeltur!

Tandemgruppen har allerede bestemt seg for å sykle Eidsvoll – Oslo i 2018 også! Om flere kunne tenke seg å bli med på dette, så er dere velkommen til å sykle med IF Frøy! Ta kontakt med gruppeleder Amund Røsås på tlf 977 59 444 eller email amund.rosas@vikenfiber.no

Gruppen har også en egen side på Facebook. Søk opp «IF Frøy Tandemsykling», og legg deg til som medlem!

ParaStyrkeprøven syklet også Eidsvoll-Oslo og de var en gruppe på 9 stykker. Bildene og videoene fra dagen viser mye sykkelglede og god innsats i løypa. Søk opp ”ParaStyrkeprøven”  på Facebook og legg deg til som medlem!

Gruppen Achilles Norway hadde fire tandemsyklister som syklet Lillehammer-Oslo. Alle kjørte som et lag og ut i fra historien så ble det satt løyperekord for tandem lag (191 km tid: 5.19.29. De fire utøverne var Bedir Yiyit med pilot Rune Holtze Jensen Moss CK, Erik Nilsen med pilot Knut Ljungberg Moss CK, Magne F Karlsen med pilot Geir Wiggen Moss CK og Elin Stavnes med pilot Geir Stavnes Frøy IF. Alle deltagerne stilte i Achilles Norway drakt og det var god stemning i løypa.

 

 

  • Funksjonshemmede