Ridderdagene på Storedal 2017

70 deltakere på Erling Stordahls minneritt

Helgen 1.-3 september var det igjen duket for Ridderdagene på Storedal og i år markerte de 5 -årsjubileum. Etter en storslått åpningsseremoni var det duket for Erling Stordahls minneritt med fire ulike distanser, 5 km, 10 km, 20 km og 40 km.

70 deltagerne stilte til start i et ritt som er åpent for alle og det var et spent felt som ordfører i Sarpsborg, Sindre Martinsen Evje, sendte av gårde etter å ha klippet i snoren. Været var strålende og veiene langs Østfold var fylt av sykkelglede og stor innsatsvilje.  Sarpsborg sykleklubb var blant annet med som løypevakter og bidro til at rammene for rittet var trygge og gode.

Chris-Arne Olsen (bildet over) kom helt fra Tromsø for å delta på Erling Stordahls minneritt. Han stilte i 40 km klassen og ønsket å komme til mål på under 2 timer. Dette gikk med stor margin og det var en stolt Chris-Arne som smilte bredt når han fortalte at han syklet på 1 time og 20 min. Han skal tilbake neste år og da skal han få en enda bedre tid. NCF ønsker Chris-Arne lykke til og vi ses igjen neste år!

 

Ønsker du å få mer informasjon om Ridderdagene på Storedal, besøk deres hjemmeside: http://www.ridderdagene.no/

 

  • Funksjonshemmede