Rapport etter helgen i Haiming

Gode prestasjoner

Helgen i Haiming ble vitner om at vi er godt i rute til sesongen. Juniorene leverte meget godt. Ole Sigurd Rekdahl ble 5 og Emil Ravnåsen Vangen 6. Emil var skikkelig nedpå med kom seg til mål, om enn litt forslått.

I U 23 ble Tobias Johannessen vår beste med 6.plass. Martin Siggerud og Tobias Johannessen lå i tet et par runder før Martin hadde en kraftig velt og ble liggende for å summe seg litt. Det tok et par runder før han var seg selv igjen, men kjørte inn til 8.plass.  Tobias Johannessen kjempet lenge om seieren, men "rattrusten" preget rittet hans. Løypa krevde en finslepen teknikk, noe Tobais ligger litt bak skjema i forhold til grunnet kneskade i vinter og lite tid på terrengsykkelen. Den fysiske formen er det imidlertid lite å utsette på.  Anders Johannessen ble 15. Han punkterte på 1 runde og tapte en del på det, men er godt i slaget etter litt sykdom for et par uker siden. Jørgen Anmarkrud, vår første-års U 23 rytter, debuterte med en god 18.plass.

Erik Hægstad stilte i eliteklassen i et meget sterkt felt. Han lå rundt 20 med kontakt opp mot 15, en punktering ødela for den muligheten og han ble 25. 

Vi er nå i Italinske Nals og gjør oss klare for ritt kommende søndag. Her stiller vi med to ryttere i tillegg de som startet i Haiming med unntak av Jørgen Anmarkrud. Junioren Helene Marie Fossesholm og Petter Fagerhaug kommer torsdag. Det blir en tøff helg med meget sterk motstand. Løypa er meget fysisk krevende og blir en god sjekk på fysiske kapasitet. Følg med på Instagram for oppdateringer under rittene. 

Nyheter

  Aktivitet/trening Det vil alltid være helsedirektoratets retningslinjer som skal etterleves, men i tillegg...
På Forbundstinget 7.-8. mars, ble det vedtatt at sykkelsporten skulle opprette et grenutvalg for E-Sport, og styret...
Får din klubb økonomiske konsekvenser som følge av koronakrisen? Se mer i nyhetsbrevet fra Norges Idrettsforbund...
Har dere personer i klubb eller region som gjennom sitt frivillige arbeid burde ha blitt tildelt en utmerkelse? Selv...
Utvekslingsprogram gjennom Norges idrettsforbund Søk her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/idrettensfredskorps/...
Utvalget har i samarbeid med Region Midt forsøk å finne klubber i Midt-Norge til å arrangerer mesterskapet, ettersom...
Anita Stenberg var glad over å ha fått to stipender for å kunne satse på OL. På bildet fra venstre Ivar Kjellhov, Anita...
Krav om bruk av gule hjelmer for mobile vakter er nå tatt ut av sykkelforskriften.   I august ble...
Vi kan i dag presentere arrangører for NM og NorgesCup Terreng Maraton for 2020 sesongen.   Etter suksessen...
Dette er noe av det som kommer neste år: Det innføres en egen rangering og cup for temporitt på landeveien. Det...