Petter Fagerhaug med World Cup seier i Italia

Tre mann topp ti

WC Val di Sole, Italia 6.-8. Juli 2018

Vi reiste til Andorra med gode forventinger, men i dette gamet er det ikke bare å hente resultater. Mye kan skje og man må være skjerpet.

Det ble kjapt klart for oss at våre forventninger kunne innfris. Petter tok tidlig kommandoen og bidro sterkt til at en gruppe på fem mann ble etablert. Han stresset gruppa utfor og skapte luke i utforkjøringene. Ut på 2.-3. runde klemte han på i et tyngre parti og reiste gradvis fra og tok seieren. Martin, Tobias og Erik kom godt ut, men Erik Hægstad hadde to ulykksalige fall og fikk aldri vist hva som bor i han og ble 34. Han er sterk og har gode erfaringer fra Andorra så vi håper han klinker til der. Martin Siggerud og Tobias Johannessen kommer etterhvert i sammen etter å ha klatret oppover i feltet og ender opp i spurtoppgjør med to andre. Martin trekker det lengste strået og blir 7, mens Tobias blir 10. 

Gunn-Rita Dahle Flesjå starter meget sterkt og er først inn i den første lange bakken. Det blir raskt etablert en 5 rytter stor gruppe som skal avgjøre rittet. Det blir rykk og napp og Gunn Rita kjører rutinert og sterkt hele rittet. Hun oppnår med 5 plass sin smått utrolige 70. podium plassering. Hva skal man si..... utrolig !

Petter øker med dette ledelsen i verdenscupen og har en solid ledelse før neste helg i Andorra!  

 

Deltakere Menn U23 i Val di Sole:
Petter Fagerhaug, Lillehammer CK
Erik Hægstad, Lillehammer CK
Martin Siggerud, Soon CK
Tobias Halland Johannessen, Soon Ck/ Team Sørensen Racing.

Gunn-Rita Dahle Flesjå kjørte for Team Merida Gunn-Rita.


Tobias in action i WC Val di Sole

  • Terreng
  • Region Innlandet