NorgesCup nr.3 Sykkelkross

Det ble seier til Mia B Utne, Vegard Stokke, Ingrid Moe og Martin Emil Siggerud under NorgesCup nummer 3 for sykkelkross på Spikkestad.

Årets NorgesCup nummer 3 i sykkelkross ble avholdt på Spikkestad den første helgen i november. Bærum OCK inviterte til en flott arrangement på Spikkestad. Lørdagen var årets tredje ritt i NorgesCupen og det ble et flott arrangement i den nye sykkelkrossløypen på Spikkestad. Bærum OCK har fått tilskudd til å bygge en sykkelkrossløype på skiarenaen på Spikkestad. Løypen bestod av flere doserte svinger, seige gruspartier, hoppehindere og en solid motbakke etterfulgt av en krevende utforbakke.

I K Junior var det Mia B Utne som tok seieren foran Tora Bjørndal Ottestad. Ottestad beholder ledelsen i NorgesCupen.

I M Junior var det et 12 ryttere på start og det ble fort en tidlig spredning på feltet. Vinneren av NorgesCup nr 1, Vegard Stokke tok tidlig ledelsen. Bak han kom Magnus Sørbø som nesten var i rygg på Stokke før de siste rundene. Med 2 runder igjen fikk Stokke en større ledelse og Sindre Hvesser Brein tok igjen Sørbø før de siste rundene. Brein tok dermed 2 plassen foran Sørbø som overtar ledelsen i NorgesCupen for M Junior.

I K Senior var det 9 damer på startstreken og det var et sterkt felt som stilte til start. Lederen av NorgesCupen, Elisabeth Sveum, var ikke på start og dermed var det klart for et spennende ritt. Ann Iren Bjørnarå tok ledelsen ut på de første rundene, men etter hvert fikk Ingrid Moe opp farten i den krevende løypen og kjørte ifra Bjørnarå. Bak henne jaktet Marit Sveen og Mie Bjørndal Ottestad sammen med Bjørnarå om pallplassene. Det ble til slutt en spennende duell mellom Sveum og Ottestad om 2 plassen, Sveum tok 2 plassen og 3 plassen gikk til Ottestad. Dermed overtok Ingrid Moe ledelsen i NorgesCupen.

I M Senior var det er svært sterkt felt som stod til start. Lederen av NorgesCupoen, Emil Hasund Eid, var ikke på startstreken og det var knyttet stor spenning til hvem som skulle ta seieren i den nye løypen på Spikkestad. Fredrik Haraldseth og Søren Wærenskjold tok teten ut på de første rundene men fikk etter hvert besøk av Martin Emil Siggerud. Etter hvert fikk Siggerud en luke og Ole Hem jobbet seg opp mot pallplassene. Hem tok igjen både Haraldseth og Wærenskjold ut på de siste rundene. I mål var det Siggerud som tok seieren foran Hem og Wørenskjold. Dermed overtok Hem ledelsen i NorgesCupen.

Topp 3

K Junior

1.Mia B Utne (Åsane CK)
2.Tora Bjørndal Ottestad (Ullevål SK)

M Junior

1.Vegard Stokke (Glåmdal SK)
2.Sindre Hvesser Brein (Bærum OCK)
3.Magnus Sørbø (Gjerstad IL Sykkelgruppe)

K Senior

1.Ingrid Moe (Bergen CK)
2.Marit Sveen (SK Rye Sykkel / Team Sørensen Racing)
3.Mie Bjørndal Ottestad (Ullevål SK)

M Senior

1.Martin Emil Siggerud (Soon CK)
2.Ole Hem (Romeriksåsen Sk / Team Swix Hard Rocx)
3.Søren Wørenskjold (Ringerike SK)

Komplette resultater

  • Syklekross

Nyheter Syklekross

INFORMASJON OM NM OG NORGESCUP SYKKELKROSS Etter at Tønsberg CK desverre måtte avlyse sin NorgesCup i Sykkelkross...
I helgen tok Gjertrud Bø sin 10. VM-tittel totalt i masterkarrieren, denne gang i Cyclo-Cross i Belgia. Det ble et...
Vi gratulerer så mye til Gjertrud Bø for seieren i VM Masters Sykkekross i klasse W55-59 på fredag! Her er...
GU CX har i samarbeid med sportslig avdeling satt sammen følgende «guide» for å synliggjøre mulighetsrommet og...
Rankingritt sykkelkross 2016 For å skape en god nasjonal terminliste er det helt avgjørende med flere nasjonale...
Som ventet ble det ikke noen norske topplasseringer, men vi klatrer stadig på resultatlistene, dog må vi nok regne med...
Vi minner om at søknadsfristen for NorgesCup og NM Syklekross er 31. januar. Søknadsskjema lastes ned fra vår...
For å samle internasjonal erfaring og kjenne på det absolutte toppnivået i syklekross, sendte NCF en delegasjon på fire...
De fremmøtte ble vitne til fartsfylte og artige ritt i alle klassene under dagens flotte arrangement i Svelvik...
I strålende vær ble helgens første av to NorgesCup ritt avviklet på lørdag. Hove var arenaen og med en regntung ...