NM Terreng Rundbane 2020 tildelt Brumunddal SK

Norgesmesterskapet i Terreng Rundbane 2020 er tildelt Brumunddal Sykkelklubb

Norges Cykleforbund har tildelt Brumunddal Sykkelklubb som arrangør av Norgesmesterskapet i Terreng Rundbane i 2020. Rittet vil bli arrangert 4-5 juli 2020 på Veldre Sag Terrengsykkelarena i Brumunddal i Ringsaker kommune. Brumunddal SK har arrangert NorgesCup i Terreng Maraton i flere år med Bukkerittet, men har nå gått over til å arrangere NorgesCup Terreng Rundbane. I 2019 sesongen arrangerte de NorgesCup Terreng Rundbane med UCI status. Tilbakemeldingene på helgen var svært gode, og arrangementet gikk veldig bra.

 

- Arbeidet som er lagt ned i år har gitt oss et godt grunnlag for å arrangere NM. Jeg mener vi er godt rustet for å arrangere et godt NM som er i tråd med de forventingene som stilles av ryttere, støtteapparat og forbund , sier Jarle Ruud, Styreleder i Brumunddal Sykkelklubb

 

- Brumunddal Sykkelklubb har gjort en fantastisk jobb med arenaen og løypene på Veldre Sag. Arrangøren har gjort en flott jobb under NorgesCupen og jeg er sikker på at de er klar for et Norgesmesterskap, sier Cato Karbøl, arrangementsansvarlig i Norges Cykleforbund.

  • Terreng