NM i Utforsykling sendes live på Fatstone TV | NCF

NM i Utforsykling sendes live på Fatstone TV

Sending søndag 23. juli fra kl 13.30

Norgeseliten i utfor skal utfolde seg i fjellsidene på Nesbyen til helgen og etter en intens sesong for de norske utøverne spares det ikke på kruttet i årets NM løype. 

- Løypa kan beskrives som rask, slagete og lang. I år har vi jobbet hardt får å få inn litt potensiale for høkk. Det er bygd 7 nye hopp, en ny maskinbygd del med doseringer og høy hastighet, å vi satser på å få bygd en dropp ut fra den nye broa over asfaltveien. Så potensiale for luftige svev er der. sier løypesjef David Løkken. Det blir spennende å se hvem som kommer raskest i mål. 

Tidligere denne måneden kom hele det norske utforlandslaget til finalen i verdenscupen for første gang i historien og nivået i norsk utfor har aldri vært høyere.

- Vi gleder oss til utforsykkel-fest i Nesbyen og er samtidig glade for at flere kan følge med på Norgesmesterskapet gjennom sendingen på Fatstone TV, sier arrangementsansvarlig Per Erik R. Mæhlum.

Med oss som kommentator i Fatstone TV sin sending har vi Brage Vestavik som dessverre ikke kan delta selv på grunn av skade. Brage har i år levert tre topp-10 plasseringen i verdenscupen i år og skal altså guide TVseerne gjennom finalene på Fatstone TV.

Se mer informasjon om helgens NM i invitasjonen her. Sendingen på Fatstone TV starter likt med finalene kl 13.30 søndag.

..................................................................................................................................................................................................

Fatstone TV er Norges actionsportskanal og er en norsk TV kanal som tilbyr annerledes underholdning for de som liker utendørsopplevelser og spennende action og nisjesporter som skating, surfing, freeski, offroad-sykling, MMA, fjellklatring og snowboard.

Fatstone TV finner du her:

Canal Digital Satelitt  (22)
Canal Digital (38)
Telenor Fiber (44)
Altibox (46)
RiksTV (46)
Get (80)

  • Utfor

Nyheter Utfor

Mille Johnset fra SK Rye og Norge tok bronsemedalje for kvinner junior under VM i terrengsykling søndag. Finalen i...
Førsteårs junior Mille Johnset fra SK Rye tok tredjeplassen i World Cup Dowhill i Vallnord, Andorra i helgen. Mille har...
Simen Smestad med vakre Siljan-sjøen i Gesunda som bakgrunn. Foto: Anki Eriksson   Finalerittet i Scandinavian...
For første gang landslagets historie kom alle ryttere til finalen i WC. 3 av 3 er rett og slett imponerende og lover...
Hilde Sangesland Strædet vant damenes utforkonkurranse på Voss. Foto: Tor-Einar Wahl Andre versjon av Scandinavian...
Zakarias Blom Johansen har tidligere vært på landslaget i utfor, men har gått over til enduro. I 2016 vant han den...
Zakarias Blom Johansen fra SK Rye/Specialized Nordic vant det siste rittet i Enduro-serien i helgen - denne gang i...
Norges Cykleforbund har tatt ut fire ryttere til årets VM i Utfor som arrangeres i Val Di Sole. VM utfor for 2016...
Det ble seier til Frikk Hess-Bolstad, Hilde Strædet og Lars Vatnebryn Sandviken under NM utfor 2016 i Hafjell. I M...
Zakarias Blom Johansen vant i helgen det tredje rittet i Specialized SRAM Enduro Series i Schöneck, Tyskland. Da står...