Morgendagens Helter landslaget til Course de la Paix

Juniorgutta er klare for sesongens hardeste etapperitt

Equinor og Norges Cykleforbund går inn i sin tredje sykkelsesong som partnere for talentutvikling innenfor landeveissykling.

 

- Vi er heldige som har mange sterke juniorer i år også, og det gjør at det er rift om plassene på laget, sier landslagsleder Kai Lexberg. Course de la Paix Juniors er nok det hardeste etapperittet vi kjører og det stiller store ferdigheter i både bakker og på tempo for å henge med i toppen. Derfor har jeg i år valgt ryttere med kapasitet på disse egenskapene, forklarer Lexberg.

 

Fredrik Finnesand og Dennis Gråsvold kjørte begge Gent-Wevelgem og sto over Roubaix for å forberede seg til Fredsrittet. Sakarias Løland har kjørt alt, men er allikevel der oppe og får fornyet tillit. Sindre Brein kjørte et godt Roubaix, og ble tre på tempoen i sesongåpningen her hjemme. I tillegg viser han veldig gode testresultater. Vegard Stokke var en del av juniorlaget også i 2018, har hatt litt sykdom i vinter, men viser nå at han er tilbake i godt slag og får sitt første ritt med MorgendagensHelter landslaget i år. Johannes Staune-Mittet er eneste førsteårs junior på laget. Johannes vant tempo rittet i sesongåpningen og kan vise til veldig sterke tester. En meget spennende utøver som i tillegg er en av Norges beste juniorer på ski.

Course de la Paix junior/Lille Fredsrittet kjøres i Tsjekkia i perioden 9.-12. mai og er tredje ritt i UCI Nations Cup for junior. Se mer om rittet HER

Foto: Lars Doksæter

Dennis Gråvold:

Fredrik Finnesand:

Sakarias Løland:

Sindre Brein:

 

  • Landevei