Marianne Vos tok sin tredje strake seier i Ladies Tour

Emilie Moberg vant poengtrøya

Den nederlandske syklistenMarianne Vos tok sin tredje seier sammenlagt i Ladies Tour of Norway, dette året for CCC-Liv Team. Beste norske deltaker ble Susanne Andersen fra Team Sunweb. Ekstra gøy var det at Emilie Moberg vant den grønne poengtrøya for Team Virtu i årets utgave.

Susanne Andersen fikk også det beste norske enkeltresultatet med en 6. plass på 1. etappen, som gikk over 128 km fra Åsgårdstrand til Horten. Vita Heine ble nr. 10 og Stine Borgli nr. 11 på 3. etappe. Team Sunweb ble beste lag sammenlagt. Se alle resultater på https://www.ladiestour.no/ 

Ladies Tour of Norway ble som vanlig profesjonelt gjennomført, og med Anders Linnestad som rittleder og Roy Moberg som rittdirektør, kan det ikke bli annet enn bra. Gratulerer til hele staben for nok et kjempearrangement! Det var ikke bare de profesjonelle rytterne som ble ivaretatt under Ladies Tour - også mosjonister og barn fikk være med på sykkelfesten, og det var både temakvelder og konserter underveis.

Kommissær Inger Ness hadde sitt siste store kommissæroppdrag under Ladies Tour, og ble hedret under siste etappe av rittet. Takk til Inger for 30 år som kommissær for NCF og UCI!

  • Landevei