Klubbaktiviteter

Råde BMX klubb
Råde BMX klubb inviterer barn og unge med funksjonsnedsettelse til klubbkveld 20. september kl. 17.30-20.30. Se mer i vedlagte INVITASJON

Velodrom CK - velodromen i Falun, Sverige
Det inviteres til treninger for personer med syns- og bevegelsesnedsettelse til velodromen i Falun (2018-2019). Se mer i vedlagte INVITASJON

IF Frøy
IF Frøy etablerte som første sykkelklubb i Norge en egen sykkelgruppe for tandemsykling i august 2016. Formålet med gruppen er å gi et lavterskeltilbud til alle som har en eller annen form for funksjonshemming, og som derfor trenger ledsager til å komme seg ut på sykkel.
Målsettingen for 2016-sesongen var å samle 3-5 sykler på de fire treningene som ble gjennomført. På tre av treningene var det 7 sykler, og den siste så mange som 10 sykler! Gruppa deltok også på IF Frøy sitt klubbmesterskap i temposykling, som var veldig artig!
For 2017-sesongen er det bestemt at det blir organisert trening fra kl 18-20 hver torsdag fra mai til oktober. I tillegg blir det langturer i helgene for de som ønsker dette. Gruppen planlegger også å sykle Rallarvegen, samt delta på distansen fra Eidsvoll til Oslo i regi av Den Store Styrkeprøven.

Søk gjerne opp gruppa på Facebook under navnet «IF Frøy Tandemsykling». Her blir det lagt ut løpende informasjon om aktiviteter o.l. Klubben ønsker flere tandemsyklister hjertelig velkommen til å bli med  i 2017!

Dersom du har spørsmål eller kommentarer til tandemgruppen, så ta gjerne kontakt med gruppeleder tandem Amund Røsås på 977 59 444, eller mail; amund.rosas@vikenfiber.no

Bergen CK
Klubben inviterer parasyklister til å delta på deres nyopprettede lavterskeltilbud «Tur og Mosjon» . Mer informasjon finner dere HER

 

Gresvik IF
Gresvik IF stisyklister er engasjerte ildsjeler, som vil bidra til at barn/unge med funksjonshemning kan oppleve sykkelglede sammen med andre!

Onsdag 30.mars 2016, kl 17.00 starter de opp med første sykkeltur for i år, for personer med funksjonshemning i Fredrikstadmarka.  

Oppmøte ved parkeringsplassen bak Stjernehallen, gjerne i god tid slik at det er klart å sykle ut kl 17.00. Turen varer i 1-2 timer. Ta med hjelm, varme klær/hansker og mat/drikke til turen. Det blir pause underveis. Alle må møte med ledsager og 2 syklister fra Gresvik IF stisyklister guider turen. Ergoterapeut for barn i Fredrikstad kommune vil delta ved oppstart og ved behov. Har du sykkel, så møt opp, uansett nivå på ferdigheter! Her venter vi på alle og det er deltagelse som er det viktigste!!

Gi tilbakemelding om deltagelse, enten på Facbooksiden til #GresvikIFstisyklister eller til ergoterapeut på e-post benhat@fredrikstad.kommune.no / mob 47469577.

 

Eidsvoll SK
Eidsvoll sykkelklubb er en av få sykkelklubber i landet som også har et tilbud for funksjonshemmede.  Tilbudet er både til dem som ønsker seg en pilot/støttekontakt til å føre sykkelen for seg og for dem som trygt og greit kan sykle på egenhånd. Les mer HER.
Klubben har lånesykler for tandemsykling til disposisjon i forbindelse med NCF.

Er du interessert i å prøve deg på sykkel, eller ønsker du å vite noe mer om gruppen, ta kontakt med:
Oppmann: Svein Bruland, tlf. 92469006, eller epost: sbrulan@online.no

 

Nyborg IL
Nyborg IL har igjen gleden av å invitere til sykkeltrening/samlinger for syns- og bevegelseshemmede (rullestolbrukere, amputerte, nedsatt gang- funksjon, svaksynte og blinde) fra 3. mai 2017.

Aldersgruppe: 14 år og eldre. 
Utstyr: Må ha egen sykkel og hjelm. Annet: Personer som trenger ledsaging, må ha dette med.
Tidspunkt: Kl. 1800-2000 disse dager: onsdag 3/5, mandag 15/5, onsdag 7/6, onsdag 21/6, onsdag 9/8, onsdag 23/8 og onsdag 6/9.
Oppmøtested: Utenfor Ranheimshallen (hovedinngang) i Trondheim. Alle må være klar til trening (ferdig skiftet og rigget med sykkel) kl. 1800.

Kontaktpersoner:
Leder: Stig Andreassen, mobil 412 24 662 (spørsmål om tilbudet rettes til Stig).
Trenere: Steinar Andreassen Jensen, mobil 482 72 164, Lars Eriksen, mobil 928 65 411 E-post: parasykling@nyborgil.no 
Internett: www.nyborgil.no
Facebook: https://www.facebook.com/ParasyklingMidtNorge og https://www.facebook.com/nyborgil
Avgifter: Kr. 100 i medlemskontingent til Nyborg IL.
Innmelding på e-post: post@nyborgil.no (oppgi fullt navn, adresse, fødselsdato, e-post og mobil)

 

 

 

Nyheter

Dette er et flott tiltak, som støttes av Region Øst. Neste år åpnes velodrom i Sola, og vi jobber med realiseriing av...
Skrevet av Mette Bugge, hentet fra aftenposten.no 24.09.19,  Få dager etter at Daniel hadde sonet ferdig sin...
Alexander Kristoff viser gryende VM form og vant 1. etappe av Slovakia rundt i dag. Kristoff spurtslo både Michael...
Erik Hægstad startet sesongen i Norden i håp om å samle poeng og bevise at han var moden for verdenscup deltakelse....
I helgen som var kjørte terrenglandslaget i Italienske Va Di Sole. U 23 guttene våre Anders Johannessen og Martin...
Arbeid og velferdsdirektoratet har i 2019 bevilget midler til Norges Cykleforbund for å tilby arbeidstrening og utdanne...
NCF lanserer et nytt prosjekt neste vår hvor vi har som mål å engasjere en koordinator i hver region som får ansvar...
Et vellykket NM er nå historie. Vi vil benytte sjansen til å takke arrangør for et flott arrangement i utfordrende og...
I går (tirsdag) var det offisiell åpning av den nye pumptracken på Bryn i Bærum. Pumptracken er et nytt spennende ...
Under lanseringsfesten til Ladies Tour of Norway 13. mai, hadde NCF gleden av å presentere sitt nye jenteprosjekt som...