Info angående NorgesCup Landevei 2020

Uno X Tour te Fjells utsatt til 16-19. juli og NorgesCup i Trøndelag til 1-2. august

Uno X Tour te Fjells utsatt til 16-19. juli og NorgesCup i Trøndelag til 1-2. august

Det ble i dag bekreftet at Uno X Tour te Fjells er utsatt til 16-19. juli.

Rittet som er en flerdagersritt i NorgesCupen landevei skulle opprinnelig vært avholdt 25-28. juni, men ser det fornuftig å flytte rittet på grunn av situasjonen.

Dermed vil Uno X Tour te Fjells bli det første NorgesCup rittet for landevei i 2020 sesongen.

På grunn av usikkerheten rundt hvilke forutsetninger rittet får arrangere på ønsker man ikke å åpne påmeldingen enda.

I god tid før påmeldingen starter vil det bli kommunisert ut når påmeldingen starter.

Uno X Tour te Fjells vil kun bli arrangert dersom man får lov til å sykle i felt, og man håper at størrelsen på feltet er innenfor de rammene som blir satt.

 

Rittleder Ole Christian Nymoen er som alltid optimist, og håper Sykkelnorge holder av datoen. I tillegg vil han på vegne av Storefjell Hotel ønske velkommen til fjells, der de presisere att om du ønsker overnatting (til god pris) så bestill gjerne nå med en gang. Gratis avbooking er en uke før rittet.  Ellers, så følg med på hjemmesiden til rittet og Facebook.  Ny og nyttig informasjon, som åpningsdato for påmelding, blir publisert løpende. 

 

NorgesCup nr 1. som skulle vært arrangert av IL Sverre og NorgesCup nr 2, arrangert av IL Stjørdals-Blink er slått sammen og flyttet til helgen 1-2. august. NorgesCupen i Trøndelag jobber med et konsept med 4 etapper som kan skape sykkelfest i Trøndelag. Det kan være aktuelt med første etappe fredag 31. juli og siste etappe mandag 3. august, men mer info om detaljer vil komme fortløpende.

 

NorgesCup nr 6 og 7 som skulle blitt arrangert av Grenland SK 22-23. august jobber med å se på alternative datoer på grunn av NM Landevei som ble lagt til denne datoen. Mer info vil komme her også.

 

Info angående NM Tempo og de resterende øvelsene vil komme ut så fort man vet noe mer.

 

Den siste helgen med NorgesCup Landevei 2020 som er lagt til Sandnes SK 12-13. september, går som planlagt.

  • Landevei