Historisk tandemritt på Harestua

To kvinner og fire menn skapte tandemhistorie i Region Øst tirsdag kveld.

Denne fornøyde gjengen syklister skapte historie i Region Øst 9. mai 2017.

De seks var Elin Stavnes, Torunn Gaarder, Magne Karlsen, Rainer Henriksen, Bedir Yiyit og Erik Nilsen. To av deltakerne kom fra Moss CK, to fra IF Frøy, en hver fra Ullensaker og Vestby.

De tolv stilte til start i det første rittet i den første tandemcupen i regionens regi - Sport 1-mila med Nittedal CK som arrangør. Og om temperaturen nærmet seg null og snøfillene dalte ned på Harestua i Lunner,  var humøret på topp hos alle som deltok.

Nervøsitet før start
Riktignok var nervøsiteten til å ta og føle på hos flere av dem som deltok – for mange var dette første sykkelritt med startnummer. Men så snart konkurransen var i gang fikk alle fart på syklene langs Harestuvannet.

Magne Karlsen vant herreklassen få sekunder før Rainer Henriksen.  Torunn Gaarder var eneste deltaker i kvinneklassen, ettersom Eli Stavnes hadde mannlig pilot. Nå håper hun å ha en kvinne med seg på sykkelen neste gang.

Regionmesterskap og uoffisielt NM
Og neste gang er lørdag 20. mai. Da sykles Tempo Gigante med Torshoc som arrangør. Det er også uoffisielt NM – og offisielt regionmesterskap. Vi håper derfor mange stiller her.

Landeveiscup
Sport 1-mila var også en del av Landeveiscupen for ungdom. Også her var det mange gode prestasjoner.

Alle resultatene fra Sport 1-mila finner du her.

Her kan du lese mer om tandemcupen.

Her kan du lese mer om landeveiscupen.

 

  • Funksjonshemmede
  • Region Øst