Eirik Ulltangs nyhetsbrev for januar | NCF

Eirik Ulltangs nyhetsbrev for januar

Fremgang på alle tester

NYHETSBREV FRA EIRIK ULLTANG

Ny video

Det kan bli mange lignende økter med kun to innendørshaller å velge mellom. En søndags morgen var jeg litt lei, og ingen andre ble med for å trene i nærheten. Ut av ingenting foreslo kjæresten min, Tone, at vi kunne dra til Gøteborg. Jeg tente på ideen, og etter et par sms-er til Joacim Nymann, var vi i bilen sørover. I Gøteborg har de en veldig kul innendørshall i et av SKFs tidligere fjellhaller. I tillegg er Joacim Nymann rangert som nummer seks i verden, og fikk en tredjeplass i et V-cupritt i fjor. Joachim er noen prosenter bedre enn meg i alle teknikker, og dette gir optimal matching. Jeg tok med kameraet, og du kan se videoen ved å trykke på bildet under.
 

Show for Peugeot

Årets første show var en del av programmet til et stort kickoff-arrangement for Peugeot (og øvrige Berthel O. Steen merker). Stedet var The Qube konferansesenter ved Gardermoen, og noe sånt som 800 Peugeot-ansatte var der som tilskuere. En god start på årets showsesong.
 

Fremgang på alle tester

I desember 2015 gjorde jeg mine første tester på Toppidrettssenteret i Oslo. I januar hadde jeg en ny test, åtte uker etter den forrige. Resultatene var forbløffende gode, og dette er noe jeg selv har følt på sykkelen i det siste. Jeg har økt hurtigheten min (kontraksjonshastigheten til muskulaturen) og kraften min. Dette gir økt power, og det er viktig for å hoppe høyest og lengst mulig. Ny test er booket om åtte uker, og jeg fortsetter å legge ned hard kvalitetstrening på styrkerommet og sykkelen. Dette er trolig den vinteren med mest fremgang i hele min karriere, og det gir selvsagt økt motivasjon og selvtillit.
 

Ny sykkelsponsor

Etter to år med prototyper fra GT, ble det ingen produksjon av trialrammer fra det amerikanske merket. Jeg måtte dermed se etter andre sykkelpartnere. Det lykkes jeg med, og det er kjempestort for meg å lande en avtale direkte med fabrikken til et av verdens største trialsykkelmerker. Akkurat hvilket merke jeg skal sykle for vil bli lansert innen kort tid. Syklene skal være på veg!

 
Mange showbookinger

Det har strømmet inn med showbookinger i det siste. Så langt i 2016 har jeg fått bekreftet rundt 15 show, og jeg får inn nye forespørsler flere ganger i uken. 
 

Flere utenlandsopphold

Denne våren vil jeg reise mye. Først blir det én uke i Alicante sammen med kjæreste og sykkel. Etter et par uker hjemme, reiser jeg til Finland for å jobbe for Limar og XXL. Deretter går turen til Barcelona, med hard trening og ett internasjonalt ritt. Følg med på bloggen for bilder og tekst fra de ulike reisene. Jeg vil i tillegg lage videoer fra alle tre turene, så du kan gjerne abonnere på YouTube-kanalen min med en gang ;)

eriktrials.com

  • Trial

Nyheter Trial

Eirik Ulltang (27) deltok forrige uke i UCI Urban Games, hvor verdensmesterskapet i trial, BMX Freestyle og XC...
Eirik Ulltang måtte hoppe over den fjerde og femte verdenscupen i Trial denne sesongen pga. ankelskade, men Eirik ser...
Foto: Thomas Remvik Aasen Se hele nyhetsbrevet HER
I år ble det gjerde trial-NM i historien arrangert av klubben min, Hardanger SK, den 24. juni. Jeg klarte igjen å ta...
Eirik Ulltang tok seieren under NM Trial og NC 3 i Norheimsund. Hardanger sykkelklubb var arrangør og hadde...
De siste månedene har vært mine mest travle på lenge. Dette ble derfor et nyhetsbrev som oppsummerer både mars, april...
Nyhetsbrev fra Eirik Ulltang for november. Se hele nyhetsbrevet med video HER
Se nyhetsbrevet fra Eirik Ulltang for oktober HER
Et skuffende VM Det store høydepunktet i rittkalenderen i år var VM. Men, dessverre klarte jeg ikke å få et resultat...
Gratulerer til Eirik Ulltang som vant NorgesCupen i Trial 2016! Alle foto: Tone Harboe   De to siste NorgesCup...