Bestilling av vester og jakker til vakter på ritt

Bestilling av vester/jakker for vakter

 

Synlighetstøy

I august ble "Forskrift om sykkelritt på veg" endret på nytt etter at forskriften ble satt på høring i april.  Det ble vedtatt krav om standardisert bekledning til stasjonære- og mobile vakter.

Løypevakter skal være antrukket med en CE-godkjent refleksvest som har en annen farge enn synlighetstøyet til stasjonære og mobile vakter.

Stasjonære og mobile vakter skal være antrukket med jakke tilsvarende den som brukes ved trafikkregulering under arbeidsvarsling, i henhold til den til enhver tid gjeldende standard. Jakken skal være merket med teksten «SYKKELRITT» på rygg og front i reflekterende materiale etter samme krav som gjelder for arbeidsvarsling.
 

Norges Cykleforbund har skaffet en god avtale på vester og jakker. Nå har dere muligheten til å bestille refleksvester til løypevakter, samt refleksjakker til stasjonære vakter. Vestene koster kr. 40 inkl. frakt og jakkene kr. 300 inkl. frakt. NCF ordner bekledning til MC vaktene og dekker kostnaden for disse.

Estimert leveringstid er medio juni (noe forsinket pga. koronasituasjonen). Avbildet vest kan avvike noe fra produksjonsmodell.

BESTILL HER

 

  • Landevei