Avgjørende dag for velodromen i Asker

I dag skal avgjørende spørsmål i realiseringen av Velodrom, skole og administrasjonsbygg behandles i formannskapet i Asker kommune. Et stort arbeide er lagt ned for å komme hit.

Våre partnere i arbeidet er Grunneier Einar Svinningen og Langenga Bolig AS, som blandt annet stiller med tomt til en verdi i millionklassen. Det er Veidekke Eiendom AS og Veidekke Entreprenør AS. Dyktige og gjennonføringssterke! Det er DNB Næringsmegling som står distansen, er konstruktive og ser muligheter der andre ser ned! KLP er en sterk og dynamisk kraft vi ikke hadde klart oss uten.  
Det er vår rådgiver i P7, Ole Martin Anmarkrud. Han leverer kvalitet og troverdighet hver dag. I tillegg til å være dyktig byggteknisk rådgiver, har Ole Martin er bankende sykkelhjerte.

Videre vil jeg fremheve de frivillige i NCF som har løftet prosjektet frem til denne D-dagen . Hans Petter Guldbrandsen, Jørn Michalsen og Anne Anne-Lise Katle! Stort arbeide er levert norsk sykkelsport! NCF’s Heikki Dahle er alltid der og har holdt oversikt over dokumentene og vært en god sparringspartner hele vegen.
Som styreleder siden 2018 takker jeg for støtten fra alle i arbeidet. Den har vært avgjørende!

Til slutt, takk til hele sykkel-Norge som har gitt oss oppgaven og tilliten til å jobbe med en viktig del av fremtiden for norsk sykkelsport på vegne av alle de som lengter etter å være med på å løfte sykkel-Norge til nye høyder. Takk også til Idrettspresident Berit Kjøll som stått som en klippe i en viktig fase. Volodromen rommer også flater for håndball og andre idretter.
Asker kommune har vært konstuktivt krevende, sp vel politisk som fra administrasjonens side. Intet har vært overlatt til tilfeldigheter. Det har utviklet og forsterket prosjektet! Asker kommune har vært avgjørende for at prosjektene i Langenga i dag er kommet så langt at de folkevalgte i den nye storkommunen kan ta stilling til et godt gjennomarbeidet og spennende utviklingsprosjekt som virkelig vil sette kommunen på kartet som Norges sykkel hovedstad. I tillegg vil prosjektet inneholde nærmere 600 skole-og arbeidsplasser. På vegne av styret i «Velodromselskapet» NCK AS, NCF og sykkel-Norge, håper jeg på et JA fra de folkevalgte i Asker i dag! Møtet i Formannsskapet starter kl 14.00. i dag.

 

 Dag Schartum-Hansen, Styreleder i NCK AS (Norsk sykkeksports kompetansesenter), og 1. Visepresident i NCF.

 

Dokumentet som er sendt inn til Asker kommune finnes her

Nyheter

Helgen 18.-20. september ble det gjennomført både samling og møter på Geilo for syklister som har tilpasset MTB sykkel...
Arctic Race of Norway vil bli arrangert 5.-8. august i 2021. Arrangøren med daglig leder Knut-Eirik Dybdahl i spissen,...
  Aktivitet/trening Det vil alltid være helsedirektoratets retningslinjer som skal etterleves, men i...
Norges Cykleforbund har besluttet at Norge ikke deltar i de kommende WC, VM og EM i terrengsykling. Beslutningen er...
I dag skal avgjørende spørsmål i realiseringen av Velodrom, skole og administrasjonsbygg behandles i formannskapet i...
På Forbundstinget 7.-8. mars, ble det vedtatt at sykkelsporten skulle opprette et grenutvalg for E-Sport, og styret...
Får din klubb økonomiske konsekvenser som følge av koronakrisen? Se mer i nyhetsbrevet fra Norges Idrettsforbund...
Har dere personer i klubb eller region som gjennom sitt frivillige arbeid burde ha blitt tildelt en utmerkelse? Selv...
Utvekslingsprogram gjennom Norges idrettsforbund Søk her: https://www.idrettsforbundet.no/tema/idrettensfredskorps/...
Utvalget har i samarbeid med Region Midt forsøk å finne klubber i Midt-Norge til å arrangerer mesterskapet, ettersom...